زندگینامه دکتر فاطمه هادوی PDF چاپ نامه الکترونیک
چهارشنبه ۱۱ اسفند ۱۳۸۹ ساعت ۰۹:۴۹

زندگي نامه

اينجانب فاطمه هادوي، در سال 1328 در بيرجند و در يک خانواده مذهبي- فرهنگي متولد شدم. زندگي کودکي من با تعليمات پدرم که خود روحاني زاده بود سپري شد. تحصيلات ابتدايي و متوسطه خود را در شهر بيرجند به پايان رساندم و در سال 1348 جهت تحصيل در رشته زمين شناسي به مشهد مهاجرت نمودم. در سال 1352 به اخذ درجه ليسانس از دانشگاه فردوسي مشهد نائل آمدم و در همــان سال در سـازمان زمين شناسي و اکتشافات معدني کشور در تهران استخدام گرديدم. از سال 1357 با استفاده از مرخصي بدون حقوق در دانشگاه لندن به گذراندن دوره دکتري در رشته ميکروفسيل شناسي مشغول شدم و در مهرماه 1360 به اخذ درجه دکتري از دانشگاه لندن نائل گشتم.
از تاريخ مذکور تا پايان سال 1360 در دانشگاه لندن به مطالعه و تحقيق در رشته نانوفسيل هاي آهکي پرداختم. در سال 1361 پس از اخذ مدرک دکتري در رشته آستراکودها به ميهن مراجعت کرده و در سازمان زمين شناسي مشغول به کار شدم. در سال 1363 مجدداً با استفاده از مرخصي بدون حقوق و به صرف علاقه شخصي به کشور انگلستان عزيمت نموده و در بخش ميکروفسيل شناسي دانشگاه لندن به گذراندن دوره آموزشي راجع به نانوفسيل ها پرداختم.

از آن پس تا تاريخ 1/9/1373 مجموعاً به طور منقطع به تدريس و تحقيق در دانشگاه بيرجند و دانشگاه فردوسي نيز پرداخته و از سال 1374 در دانشگاه مشهد با مرتبه استادياري به تدريس در مقاطع کارشناسي ارشد و کارشناسي اشتغال داشته ام.

در سال 1378 از مرتبه استادياري به مرتبه دانشياري ارتقاء يافتم و در بهمن ماه 1379 جهت استفاده از فرصت مطالعاتي به دانشگاه نبراسکا کشور آمريکا اعزام گشتم. در سال 1382 از مرتبه دانشياري به استادي ارتقاء يافتم. نتيجه مطالعات و پژوهش هاي اينجانب در دانشگاه فردوسي مشهد 5 طرح پژوهشي خاتمه يافته با درجات ممتاز و برجسته و تعداد 6 کتاب چاپ شده و حدود 90 مقاله و خلاصه مقاله در مجلات معتبر خارجي و داخلي است.

دکتر فاطمه هادوي
استاد گروه زمين شناسي دانشگاه فردوسي مشهد